Kwaliteit, service en vakmanschap Kwaliteit, service en vakmanschap

Bohlt Q26 750Wh

Prijs
€ 2.499,-
Prijs per maand?
Specificaties
  • Framemaat: 48
  • Merk: Bohlt
  • Model: Q26 750Wh
  • Kleur: Antraciet
Voorraad
Op voorraad in onze winkel:
  • Zwolle
Beschrijving

Ontdek BOHLT Q26 met zijn robuuste ontwerp en stoere uitstraling. Met 26'' wielen en een Gates single Belt drive, biedt deze fiets een soepele rit op elk terrein. Met de 750 Wh Li-ion accu heb je een reikwijdte van 65 tot 80 km. De Q26 is uitgerust met hydraulische remmen en met een voor en achter drager voor extra bagagemogelijkheden.



Gates belt drive:

De Gates Belt Drive is een aandrijfsysteem dat de traditionele ketting vervangt door een duurzame en onderhoudsarme riem. Gemaakt van carbonvezels. Hiermee ben je verzekerd van een soepele en stille rijervaring.



Display:

Het heldere kleuren display heeft een overzichtelijke interface. Je kunt nauwlettend o.a. je snelheid, afstand en batterijstatus in de gaten houden. Hiermee biedt het kleurendisplay van de BOHLT Rebel alle essentiële informatie.



Accu:

Met de krachtige 48V 15,6 Ah accu biedt de fiets een actieradius van 65-80 km. Hiermee kan je zonder zorgen lange afstanden afleggen zonder je zorgen te maken over het opladen.



*De actieradius (het bereik) van de accu hangt sterk af van het gebruik en de omstandigheden waaronder je de fiets gebruikt. Zowel je eigen gewicht, ondergrond en de weersomstandigheden hebben invloed op de actieradius.



Walk assist mode:

Tijdens je fietstocht kan het voorkomen dat je moet afstappen en je fiets moet voortduwen. Met een elektrische fiets kan dit soms zwaar gaan, vooral bergopwaarts vanwege het gewicht. Gelukkig heeft de Q26 een 'loopondersteuning' die je helpt met een lichte duw, waardoor het gemakkelijker wordt om de fiets aan de hand mee te nemen.

Specificaties
Merk Bohlt
Model Q26 750Wh
Modeljaar 2024
Kleur Antraciet
Frametype Uni
Framemaat 48
Wieldiameter 26